19 april Sûnmarkt in Dokkum
14 april 2022 
in Nieuws

19 april Sûnmarkt in Dokkum

Op 19 april is van 13.30 tot 16.00 uur weer een gezellige en interessante Sûnmarkt in De Waadwente in Dokkum. Het thema van deze middag is ‘hoe blijf ik fit en voorkom ik een valpartij’. Onder het motto ‘meten is weten’ wordt op de markt de mogelijkheid geboden om gratis diverse metingen en testjes te doen.  Deze zijn bedoeld om gezondheidsproblemen vroegtijdig op te sporen. 
Op de markt staat onder andere De Gezonde Huiskamer van de Meergezondejaren - HANNN . Bezoekers krijgen hier een (gratis) leefstijlcheck, gesprekken over een (gezonde) leefstijl en om inspiratie op te doen om de gezondheid in kleine stappen te verbeteren. De Gezonde Huiskamer is verrijdbaar en staat 19 april bij De Waadwente tijdens de Sunmarkt. Een leefstijlcheck wordt afgenomen door een leefstijladviseur en duurt ongeveer 20 minuten.
Daarnaast is er nog meer te doen en te testen: Stichting Welzijn Het Bolwerk gaat bij belangstellenden een reactietest afnemen. Een diëtiste doet vetmetingen en geeft voedingsadviezen. Fysiotherapie doet onder andere een knijptest, de Fietsersbond geeft voorlichting over veilig fietsen en het restaurant Bysûnder geeft een kleine workshop met het maken van een gezonde snack. 

Komt u ook even langs?
19 april 2022 van 13.30 – 16.00 uur in De Waadwente te Dokkum
Over de schrijver
Reactie plaatsen