Beweegmarkt 50+

Sport en bewegen na je 50e? Er is zó veel te doen!

 

Vrijdag 6 mei is het weer tijd voor de Sportief Actief beweegmarkt voor volwassenen en senioren van 50 jaar en ouder. Verschillende sportverenigingen en -clubs laten zien wat Smallingerland te bieden heeft op het gebied van sport en bewegen.

Na een succesvolle eerste beweegmarkt wordt de tweede editie in de open lucht bij hockeyvereniging de Graspiepers georganiseerd aan de Sportlaan te Drachten. Zowel binnen- als buiten sporten zijn aanwezig: Van trimhockey en bowls tot cognitieve fitness en tennis/padel. Er is voor ieder wat wils! Kom vrijblijvend langs om het aanbod èn de koffie te proeven.

De beweegmarkt heeft als doel om je (weer) te laten ervaren wat er allemaal mogelijk is op het gebied van sport en bewegen in de gemeente Smallingerland. De beweegmarkt is op vrijdag 6 mei van 13:00 tot 15:00 uur bij de Graspiepers (Sportlaan 8 in Drachten). Aanmelden is niet nodig, u kunt zo langskomen. De koffie en thee staan klaar. Meer informatie is te vinden op sportbedrijfdrachten.nl/sportiefactief


Over de schrijver
Reactie plaatsen