Vacature: bouw jij mee aan onze SlimoTheek in Dokkum?
23 maart 2021 

Vacature: bouw jij mee aan onze SlimoTheek in Dokkum?

Nieuwe technologie moet je vasthouden, bekijken, voelen en vooral: uitproberen! Dat is precies wat je kan gaan doen bij de SlimoTheek. Een beproeft concept dat ZuidOostZorg en Sûnenz omarmen voor thuiswonende ouderen in Dokkum en omgeving. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die graag mensen wil adviseren over het gebruik van technologie om langer thuis te kunnen blijven wonen.

Een kast vol technologie

De SlimoTheek is kast vol met technologie dat je kan ondersteunen bij het zo goed mogelijk én veilig thuis wonen. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan een muziekkussen. Dit is een dunne plaat van stof met dunne speakers. Zo luister je naar je favoriete muziek bij het in slaap vallen. Voor mensen met slaapproblemen een fantastische uitkomst. Of denk aan slimme deurbel die met een videoschermpje laat zien wie er bij de voordeur staat. Wel zo handig als je niet zo goed ter been meer bent. En zo kunnen we nog wel even door gaan.

Een aantal producten zijn vrij goedkoop in de aanschaf. Hier vertellen we over en kan je op locatie uitproberen. De duurdere producten lenen we dus uit. Op deze manier kan je rustig ervaren of het product wat voor je is voordat je tot aanschaf overgaat. Het uitlenen is gratis op voorwaarde dat je je ervaringen met ons deelt. Zo kunnen we steeds beter adviseren.

Bouw jij mee?

Wij zoeken vrijwilligers die affiniteit hebben met technologie en goed kunnen uitleggen. De bezoekers komen met veel vragen en het is jouw taak om die vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Je weet hen te verleiden om een product eens in handen te houden en uit te proberen. Dit alles doe je bij onze SlimoTheek die in de Waadwente van ZuidOostZorg staat. Wanneer mensen een product willen uitproberen, assisteer jij hen bij het installeren en geef je thuis uitleg.

Je werkt in een klein team aan het verder uitbouwen van de SlimoTheek. Natuurlijk zorgen we er voor dat je alles leert over alle producten die we laten zien en uitlenen. We gaan binnenkort van start, dus jouw inbreng en ervaringen zijn onmisbaar om de SlimoTheek tot een succes te brengen.
Lijkt het je leuk om je vrijwillig in te zetten? Bekijk de vacaturetekst en solliciteer direct!

Over de schrijver
Reactie plaatsen