Houd je hersenen fit!
11 oktober 2021 
in Nieuws

Houd je hersenen fit!

Heb jij weleens last van cognitieve problemen en wil jij graag jouw hersenen gezond houden? Kom dan naar de cognitieve fitness op vrijdag 22 oktober van 13.00 tot 14.00 uur. 

Vrijwel iedereen die ouder wordt merkt het: je geheugen gaat er met de jaren niet op vooruit. Maar hoe houd je jouw geheugen op peil? Wat kun je doen om jouw hersenen te trainen? Dat kan met cognitieve fitness! Buurtsportcoach en cognitieve fitness trainer Lotte Wiekamp geeft een introductie workshop cognitieve fitness: Use it or lose it. 


Waarom is het van belang?

Cognitieve fitness combineert fysieke inspanning met intellectuele uitdaging en maakt gebruik van bewuste ontspanning. Het richt zich op het behoud en verbetering van zowel de fysieke als de cognitieve vitaliteit. Deze manier van fitness wordt ingezet als een preventieve aanpak in de strijd tegen dementie en bij psychische klachten. 

Meld je nu aan!

Benieuwd naar wat cognitieve fitness voor jou kan doen? Kom naar de gratis workshop op vrijdag 22 oktober van 13.00 tot 14.00 uur. De activiteit vindt plaats in Sûnenz aan de Burgemeester Wuiteweg 140B, 9203 KP Drachten. Aanmelden via www.sportbedrijfdrachten.nl/cognitievefitnessOver de schrijver
Reactie plaatsen