Eat & Share in de Waadwente Dokkum
25 april 2022 
in Nieuws

Eat & Share in de Waadwente Dokkum

Met een beetje lef en veel doorzettingskracht

In de afgelopen maand heb ik een aantal overleggen gezeten waarin we al pratend ontdekten dat we tegen bestaande kaders en regels aan zitten te drukken. Soms gaat het over financiële regelingen of formele beschikkingen waar je aan moet houden. Maar nog vaker gaat het toch over onze eigen denkbeelden waar we onbedoeld in vastzitten. En als je goed vast zit, dan kom je niet zomaar los. Daar gaat wat duw- en trekwerk aan vooraf en bovenal tijd. Die tijd kan je gebruiken om op zoek te gaan naar goede voorbeelden en inspiratie van mensen uit andere werkvelden. 

Dat de wereld van zorg en gezondheid complex is, is een feit. We weten dat we elkaar hierin meer dan nodig hebben. Dus wordt samen kleine stappen zetten. Met een beetje lef, veel doorzettingskracht maar vooral met vertrouwen in elkaar. Dat geeft beweging en mogelijkheden die we voorheen nog niet zagen. 

We kunnen pas weten wat we willen totdat we zien wat de mogelijkheden zijn. Een opmerking van een lector die vast is blijven zitten in mijn hoofd. Marijn Klok, aanjager Samen Actief naar Gezondheid, laat zien wat er gebeurt als je vertrouwen geeft aan burgers en groepen met een steengoed idee op het gebied van gezondheid. Marijn vertelt hierover op de Eat & Share op 19 mei om 8.00 uur in de Waadwente Dokkum.

Dus, van harte welkom op donderdag 19 mei om 8.00 uur in de Waadwente!

Aanmelden? Stuur een mailtje naar info@sunenz.nl

Groeten, Michel Dijkman, Sûnenz

Tip: lees over onze samenwerking met de Federatie voor Gezondheid.Over de schrijver
Reactie plaatsen