Gezondheidsmarkt voor gezond en vitaal ouder worden in Dokkum


Op 14 juni a.s. organiseert Sûnenz i.s.m. Team FRL, Het Bolwerk en de gemeente Noardeast-Fryslân en Dantumadiel een gezondheidsmarkt in De Waadwente in Dokkum. Op deze gezondheidsmarkt komt u meer te weten over gezond en vitaal ouder worden in de regio Dokkum. Alles op de gezondheidsmarkt staat in teken van bewegen en gezonde voeding.

Datum: 14 juni 2023
Tijd: van 16.00 u tot 19.00 uur
Locatie: De Waadwente, Birdaarderstraatweg 68, 9101 DA Dokkum

Bewegen en gezonde voeding
Er zijn diverse organisaties aanwezig die u kunnen adviseren over het belang van (meer) bewegen en gezond ouder worden. U kunt kennis maken met het beweegaanbod in uw regio. Ook kunt u meer te weten te komen over het belang van gezonde voeding en informatie krijgen over de inname van voldoende voedingsstoffen die belangrijk zijn als u ouder wordt.

Krijg inzicht in uw conditie met de Fitwandeltest!
Ook kunt u zich aanmelden voor de Fitwandeltest. De wandeltest meet uw fitheid. De test bestaat uit verschillende onderdelen. Aan de hand van deze uitslag wordt uw fitheid berekend. Vervolgens krijgt u een persoonlijk gezondheidsadvies.

Aanmelden voor de Fitwandeltest
Aanmelden voor de Fitwandeltest kan via info@het-bolwerk.eu  of 0519 - 29 22 23 (St. Het Bolwerk). U kunt uw voorkeurstijd aangeven. Ondanks dat wij ons best doen om u op dit tijdstip in te delen, kan het tijdstip waarop u de test wandelt hier van afwijken.