Je haar zit goed bij kapper Andrea
14 juni 2021 

Je haar zit goed bij kapper Andrea

'Als je haar maar goed zit'. Dat is en blijft één van de belangrijkste zaken voor veel mensen. Maak je geen zorgen, kapster Andrea zorgt er voor dat je jouw haar goed zit.

Ja, mijn haar zit goed

Andrea heeft al sinds de oprichten haar eigen kappersruimte in op het winkelplein in Sûnenz. Als je er voorbij loopt is er een grote kans dat je de vrolijke lach van Andrea hoort. Samen met haar collega's zorgt zij ervoor dat een bezoek aan de kapper een geluksmomentje is voor haar klanten. Zij heeft in de jaren dan ook een vaste klantenkring opgebouwd met inwoners van Drachten en bewoners van ZuidOostZorg. Een gezellige mix met mensen die tevreden in de spiegel kijken: 'ja, mijn haar zit goed'.

Ook een afspraak maken? Je kunt Andrea gemakkelijk bereiken op haar mobiel nummer 06 - 16 882 531.


Meer over ons Sûnenz Centrum

Je vindt ons centrum in Drachten aan de Burgemeester Wuiteweg 140b. We hebben het centrum opgedeeld in een aantal pleinen. Op elk plein vind je aanbod dat je helpt om zo goed en gezond mogelijk oud te worden. Denk bij voorbeeld aan de huisarts op het Gezondheidsplein, de muziektherapeut op het Behandelplein of het Kunstatelier op het Winkelplein. Alle bedrijven die je vindt in ons centrum noemen wij partners. Met hen werken wij samen aan gezondheid, aan die van jou en aan die van onszelf.

Samen richten wij ons op een actieve leefstijl. Wij hebben het dan over elke dag bewegen, gezond en bewust eten en die dingen doen waar je blij van wordt. Dit doen wij omdat dit een van de belangrijkste middelen is om gezondheidsproblemen die horen bij het ouder worden te voorkomen of uit te stellen. Al deze aspecten vind je terug in ons centrum. Omdat we dit alles onder een dak aanbieden, kunnen we gemakkelijk samen werken aan gezondheid.

Kapsalon Andrea kan je vinden op ons Winkelplein.

Over de schrijver
Reactie plaatsen