Mannen over de Kook
29 oktober 2021 

Mannen over de Kook

Mannen opgelet: leer van onze kok Angeline hoe je een verrukkelijk menu bereidt en serveert. Verras jezelf en anderen door een gezonde maaltijd op tafel te toveren. De kneepjes leer je tijdens de workshop Mannen over de Kook.

Samen aan de kook 

Sommigen zetten in een handomdraai een heerlijke 3-gangen maaltijd op tafel. Anderen hebben net even een zetje en een paar handige tips nodig. In de workshop Mannen over de kook gaan we jou hierbij helpen. Je gaat samen met een groepje mannen aan de slag in de keuken. Zo kom je in contact met andere mannen die net als jij hun beste beentje voor zetten in de keuken. We merken dat velen daar leuke contacten aan over houden.

Bij deze workshop krijg jij een gezellige en leerzame avond. Je krijgt namelijk verschillende tips van onze kok Angeline, waarna je een heerlijke maaltijd gaat koken. Na het koken kan je samen met je groepje genieten van een drankje en niet te vergeten: elkaars kookkunsten.


Geef je nu op!

Lijkt jou dit leuk? Geef je dan nu op door een mail te sturen naar m.jelsma@zuidoostzorg.nl of bel 06-10340514.
De workshop wordt gegeven op de onderstaande datums:

  • 3 november 2021
  • 17 november 2021
  • 1 december 2021
  • 15 december 2021

De workshop speelt zich af in de kookstudio van de versmarkt in Neibertilla (Burg. Wuiteweg 140). Kosten bedragen 19,50 euro per workshop.

Over de schrijver
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down