Sluit mij aan

Wist je dat problemen met een iPad en mobiel veel eerder opgelost zijn als er sprake is van de geur van verse koffie? We hebben geen idee of dit echt zo is hoor. We merken wel dat dit een perfecte combinatie is. Tijdens Sluit mij aan combineren wij koffie met het oplossen van technologie problemen.

In Drachten en Dokkum

Elke woensdagmiddag van 13.00 uur tot 15.00 uur staan de vrijwilligers van Stjoer in het Sûnenz centrum Drachten voor je klaar om je problemen op te lossen. Op de donderdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur kan je hen vinden in De Waadwente in Dokkum.

Heb je vragen over je mobiel of kom je er gewoonweg even niet uit? Kom vrijblijvend langs en stel je vraag. Samen met de vrijwilligers kom je er zeker uit. Loop daarna niet meteen weg maar geniet nog even van een bakje koffie en blijf gezellig nog even hangen. Misschien kan je meteen een blik werpen in onze SlimoTheek. Hier vind je onze nieuwste apparaten voor thuis.

Workshops

Regelmatig zullen we op de woensdagmiddag en donderdagochtend workshops organiseren. We besteden dan bijvoorbeeld aandacht aan mailen, veilig internetten, internetbankieren of het gebruik van de Dag en Doen app.


Over de schrijver
Reactie plaatsen