Sociaal Vitaal: samen bewegen met leuke mensen
14 juni 2021 

Sociaal Vitaal: samen bewegen met leuke mensen

Elke week actief zijn gaat veel gemakkelijker in een groep met leuke mensen en een fijne sfeer. Dat vind je bij Sociaal Vitaal en daarom is Sociaal Vitaal een groot succes.

De groep komt elke week samen onder deskundige begeleiding van Ali v/d Meer. Een van de deelnemers omschrijft het treffend: ‘De gezelligheid en de sfeer en vrolijkheid en natuurlijk het enthousiasme van Ali, dat is de reden waarom ik elke week weer mee doe’. Ali gaat elke week fanatiek met de groep aan de slag met verschillende beweegactiviteiten. Want dat hebben de deelnemers gemeen, ze willen allemaal meer te bewegen. Tenslotte wordt je een dagje ouder en is het belangrijk om goed in conditie te bijven.

Regelmatig krijg je extra informatie over bijvoorbeeld gezond eten of verantwoord medicijnen gebruiken. We nodigen dan een huisarts of een diëtist uit om uitleg te geven over deze belangrijke thema’s. Zo proberen we je te helpen bij het zo gezond mogelijk ouder worden.

De gezelligheid en de fijne sfeer maakt dat er een hechte groep is ontstaan. Omdat je elkaar elke week ziet, leer je elkaar goed kennen. Zo maak je vrienden en doe je leuke contacten op. De deelnemers wonen vaak vrij dicht bij elkaar in de wijk, zodat je elkaar op andere moment ook tegen komt of gemakkelijk af kan spreken. Dat gevoel van samen zijn en samen sporten maakt Sociaal Vitaal uniek.

Sociaal Vitaal is voor 60 jaar en ouder. Je merkt dat je een dagje ouder wordt en je wilt aan de slag met je gezondheid. Je vindt het fijn dat het een hechte groep is, dat helpt je om contact te maken met anderen.

In Drachten zijn nu drie groepen Sociaal Vitaal die op de woensdagochtend samen komen in het Sûnenz centrum. De deelnemers zijn 60 jaar en ouder. Heb je belangstelling of vragen? Neem dan contact op met Ali van der Meer 0625250974. Zij vertelt je meer over het aanmelden en de kosten.

Over de schrijver
Reactie plaatsen