arrow_drop_up arrow_drop_down

Sûn je fit

Beweeg mee vanuit huis

Elke donderdag om 13.00

Een nieuwe video

Beweeg vanuit huis

Doe mee wanneer je wilt

Iedereen kan meedoen

Geschikt voor elk niveau 

Onze trainers

Kirsten Pheifer

Mijn naam is Kirsten en geef op dinsdagavond fitnessles in Sûnenz. Ik ben helemaal sport-minded. Na de opleiding Sport & Bewegen ben ik Sportkunde gaan studeren. En heb ik mij verdiept in onder andere een Actieve en Gezonde Leefstijl.

Mijn passie is mensen laten ervaren dat bewegen en sporten leuk kan zijn! Dit doe ik op een laagdrempelige manier waarbij ik de sfeer in de groep en het contact onderling erg belangrijk vind. Samen bewegen maakt het namelijk veel leuker.

Annette Welters

Mijn naam is Annette. Ik begeleid op de donderavond de fitnessgroep in Sûnenz. Na een periode als vrijwilliger te hebben gewerkt bij de fysiotherapie, heb ik mijn diploma als Fitnesstrainer gehaald. Ik wilde namelijk graag iets doen met bewegen en ouderen. Daarna heb ik de cursus Trainer Senioren en Medical Personal Training gevolgd.

Ik ga met plezier naar mijn fitnessgroep. We trainen hard en hebben veel plezier samen. Natuurlijk drinken we naderhand samen een gezellig kopje koffie. Dat mag niet ontbreken.

Beweeg mee vanuit huis

Beweeg iedere week mee met ons online beweegprogramma Sûn Je Fit. Sûn Je Fit is ons nieuwe online beweegprogramma waar u geheel gratis aan mee kunt doen! Iedere donderdag om 13:00 uur geven onze gediplomeerde fitness trainers Kirsten en Annette een online les zodat u eenvoudig vanuit huis mee kunt sporten. Iedereen kan meedoen! Beweegt u mee? Houd deze pagina elke donderdag om 13.00 uur in de gaten en doe mee!

Week 1: Sûn Je Fit

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

Week 2

Beweeg je weer met ons mee?

Meld je aan voor de community

Vergeet niet om lid te worden van onze online community. Hierdoor kun je o.a. meer trainingen bekijken en krijg je persoonlijke tips om fit te worden en te blijven! Schrijf je in via onze website!

Wij gebruiken cookies!