Sûn je fit

Een nieuwe video

Doe mee wanneer je wilt

Geschikt voor elk niveau 

Mijn naam is Kirsten en geef op dinsdagavond fitnessles in Sûnenz. Ik ben helemaal sport-minded. Na de opleiding Sport & Bewegen ben ik Sportkunde gaan studeren. En heb ik mij verdiept in onder andere een Actieve en Gezonde Leefstijl.

Mijn passie is mensen laten ervaren dat bewegen en sporten leuk kan zijn! Dit doe ik op een laagdrempelige manier waarbij ik de sfeer in de groep en het contact onderling erg belangrijk vind. Samen bewegen maakt het namelijk veel leuker.

Mijn naam is Annette. Ik begeleid op de donderavond de fitnessgroep in Sûnenz. Na een periode als vrijwilliger te hebben gewerkt bij de fysiotherapie, heb ik mijn diploma als Fitnesstrainer gehaald. Ik wilde namelijk graag iets doen met bewegen en ouderen. Daarna heb ik de cursus Trainer Senioren en Medical Personal Training gevolgd.

Ik ga met plezier naar mijn fitnessgroep. We trainen hard en hebben veel plezier samen. Natuurlijk drinken we naderhand samen een gezellig kopje koffie. Dat mag niet ontbreken.

Mijn naam is Hans Drenth en ik ben lector Kortdurende Zorg en interprofessionele samenwerking bij kwetsbare ouderen.  Daarnaast ben ik fysiotherapeut en ik geef advies aan ouderen over hoe ze voldoende kunnen blijven bewegen. 

Beweeg iedere week mee met ons online beweegprogramma Sûn Je Fit. Sûn Je Fit is ons nieuwe online beweegprogramma waar u geheel gratis aan mee kunt doen! Iedere donderdag om 13:00 uur geven onze gediplomeerde fitness trainers Kirsten en Annette een online les zodat u eenvoudig vanuit huis mee kunt sporten. Iedereen kan meedoen! Beweegt u mee?
Binnenkort worden er nieuwe video's op deze pagina toegevoegd. Natuurlijk kunt u ook nogmaals meedoen met de video's van de afgelopen weken. 

Week 5

Week 4

Week 3

Week 2

Week 1: Sûn Je Fit

Vergeet niet om lid te worden van onze online community. Hierdoor kun je o.a. meer trainingen bekijken en krijg je persoonlijke tips om fit te worden en te blijven! Schrijf je in via onze website!