Vacature: Workshopleider Mobiliteit (vrijwilliger)
12 april 2022 
in Nieuws

Vacature: Workshopleider Mobiliteit (vrijwilliger)

Veilig van A naar B komen is een groot goed. Dat stelt je in staat om anderen te ontmoeten, je hobby's uit te voeren en nieuwe werelden te ontdekken. Dat mobiel zijn is niet alleen belangrijk als je jong bent, ook als je ouder wordt. En dat vraagt soms wat aanpassingen en creativiteit. Misschien moet je wel overstappen op een andere manier van vervoer. Wij zoeken een vrijwilliger die als Workshopleider Mobiliteit ouderen hierin adviseert en verder helpt.

Workshops

Als Workshopleider zal je getraind worden door deskundigen zodat je workshops kan geven aan groepen ouderen in Fryslân. We maken deze workshops praktisch en ontspannen. De ideale combinatie om nieuwe dingen te leren. Want dat is wat we voor ogen hebben: samen er voor zorgen dat je mobiel bent en blijft.

Je gaat werken met Fit voor de Rit. Deze flyer staat vol praktische tips en adviezen. Maar is ook een handig hulpmiddel om te ontdekken hoe mobiel je eigenlijk bent en of het niet tijd is om over te stappen.

Natuurlijk ga je onderdeel uit maken een gedreven en enthousiast team. Zo sta je er nooit alleen voor.


Belangstelling?

We kunnen ons voorstellen dat je nog meer vragen hebt over deze vacature. Lees in ieder geval deze vacaturetekst door. Dat geeft al veel informatie. Heb je nog vragen, dan kan je bellen met Margot Blaauw 06-21992979 of met Michel Dijkman 06-22749536. 

Heb je belangstelling? Mail dan een korte motivatie en een overzicht van je ervaring naar info@sunenz.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen