Vertel je verhaal en help de zorg tijdens een pandemie te verbeteren
29 september 2021 
in Nieuws

Vertel je verhaal en help de zorg tijdens een pandemie te verbeteren

Op maandag 4 en dinsdag 5 oktober zijn mensen van Zorgbelang Fryslân met een stand in de hal van Sûnenz aanwezig. De reden van hun bezoek is dat ze onze bezoekers willen vragen om hun ervaringen tijdens de coronapandemie (anoniem) te delen.

Zorgblang Fryslân

Sinds dit voorjaar verzamelt, onderzoekt en analyseert Zorgbelang Fryslân verhalen van mensen tijdens de coronapandemie. Het doel is om de zorg tijdens een pandemie te verbeteren. Na analyse van de verhalen brengt Zorgbelang Fryslân knelpunten in kaart, deze worden besproken in speciale gespreksgroepen waarvoor zorggebruikers en professionals een uitnodiging krijgen. Op basis daarvan doet Zorgbelang aanbevelingen om zorgbeleid en -aanpak tijdens een pandemie te verbeteren.

Ervaringen delen

Via www.zorgbelang-fryslan.nl kun je jouw verhaal delen. Vertel je jouw verhaal liever in een gesprek? Dan kun je je (ook via de website) aanmelden voor een interview. Op de website vind je ook meer informatie over het onderzoek. Op maandag 4 oktober (na 14.30 uur) en dinsdag 5 oktober kun je jouw vragen stellen. Kom je bij ons langs? Dan kun je jouw vragen ook direct aan de mensen van Zorgbelang Fryslân stellen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen