'Voel je goed', leer om gezond te koken met weinig geld
14 juni 2021 

'Voel je goed', leer om gezond te koken met weinig geld

Wil je leren om ‘nee’ te zeggen tegen lekkere verleidingen? Wil je weten hoe je voor weinig geld gezonder kan eten? Woon je in de gemeente Smallingerland? Dan is de cursus Voel je Goed voor jou!

In 20 weken helpen wij je om gezonder te eten en meer te bewegen. Je zit in een klein groepje. Zo leer je elkaar kennen en kan je veel oefenen. Je leert wat gezond eten is. Samen bezoek je een supermarkt om te ontdekken hoe je voor weinig geld gezond eten kunt kopen. Tijdens elke les ga je samen bewegen. Gezond eten samen met bewegen is juist goed voor de mens. Daarom doen we dit ook elke keer.

Je leest het al. In deze cursus ga je gewoon aan de slag. Hierin krijg je hulp van een vrijwilliger. Het is handig om een maatje te hebben die je vragen kan stellen. Zo heb je ook een steuntje in de rug. Je kan ook de diëtist vragen stelen. De diëtist weet alles over gezond eten en kan je dus een goed advies geven.

Voordat je gaat beginnen, kan je een proefles nemen. Dit is handig voor als je twijfelt of nog vragen hebt. Je maakt dan kennis met de vrijwilliger en je kan zien hoe een les gaat.
De cursus Voel je Goed wordt gegeven in de Brede School De Wiken in Drachten. Je kan je aanmelden in de Bibliotheek Drachten of door op deze link te klikken.

Goed nieuws! De cursus  Voel je Goed is gratis.

Over de schrijver
Reactie plaatsen