Voorstelling BINGO in Sûnenz
08 september 2022 
in Nieuws

Voorstelling BINGO in Sûnenz

Op zaterdag 24 september a.s. wordt de voorstelling Bingo! vanuit de Lawei, Drachten in samenwerking met Festival Overmorgen in Sûnenz georganiseerd. Tijdens deze voorstelling wordt er op een humoristische, eerlijke en mogelijk herkenbare wijze problemen die zich voor kunnen doen bij ouderen nagespeeld. Onderwerpen zoals; armoede, eenzaamheid en problemen die blijven opstapelen worden door bingodame Tine aan het licht gebracht, gespeeld door Tamara Schoppert. 

Tine heeft de laatste jaren geen contact meer met haar moeder gehad. Nadat haar moeder kwam te overlijden kwam Tine erachter met welke problemen haar moeder kampte.

Tijdens de voorstelling Bingo! is het de bedoeling om soms moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken en taboes rondom deze onderwerpen te verbreken. Na de voorstelling is er volop ruimte voor een gesprek met een bakje koffie. Zijn dit herkenbare situaties? Of ken je iemand die zich wellicht in deze situaties kan verplaatsen? Meld je dan nu aan via Festival Overmorgen — Bingo! | Schouwburg De Lawei  en koop voor slechts €3,- een ticket voor de voorstelling.

  • Datum: 24 september, 2022
  • Tijd: 15:00 uur en 19:30 uur 
  • Locatie: Sûnenz, Drachten 

Festival Over morgen

Dit jaar hebben vijf Friese theaters de handen ineen geslagen. Vanaf 2 september 2022 tot en met 2 oktober 2022 organiseren zij samen het nieuwe Festival Overmorgen. In deze weekenden reizen vijf nieuwe voorstellingen van achtereenvol¬gens Heerenveen naar Sneek, Franeker, Drachten en Leeuwarden. Daarnaast is er tijdens ieder festivalweek¬end een aanvullend randprogramma.

Over de schrijver
Reactie plaatsen