Wat jou beweegt, beweegt ons bij Fitaal
14 juni 2021 

Wat jou beweegt, beweegt ons bij Fitaal

Het team van Fitaal wil mensen ondersteunen die beter willen bewegen. Dat doen zij door hun kennis en het geven van persoonlijk advies. Fitaal vind je in het Sûnenz centrum.

De kracht van persoonlijke aandacht

De fysiotherapeuten van Fitaal hebben zich gespecialiseerd in bijvoorbeeld knierevalidatie, COPD en oedeemtherapie. In 2020 is Fitaal beoordeeld met een 9.3 door hun klanten. Dat zegt genoeg over de kwaliteit van het team. De kracht is de persoonlijke aandacht en het goed overleggen over hoe zij jou kunnen ondersteunen om te blijven bewegen.

De behandelruimte ligt naast het Vitaliteitsplein. Zo kan er gemakkelijk gebruik gemaakt worden alle fitnessapparatuur van Sûnenz.
Het complete overzicht alle behandeling van Fitaal vind je op hun website www.fitaal.nlMeer over ons Sûnenz Centrum

Je vindt ons centrum in Drachten aan de Burgemeester Wuiteweg 140b. We hebben het centrum opgedeeld in een aantal pleinen. Op elk plein vind je aanbod dat je helpt om zo goed en gezond mogelijk oud te worden. Denk bij voorbeeld aan de huisarts op het Gezondheidsplein, de muziektherapeut op het Behandelplein of het Kunstatelier op het Winkelplein. Alle bedrijven die je vindt in ons centrum noemen wij partners. Met hen werken wij samen aan gezondheid, aan die van jou en aan die van onszelf.

Samen richten wij ons op een actieve leefstijl. Wij hebben het dan over elke dag bewegen, gezond en bewust eten en die dingen doen waar je blij van wordt. Dit doen wij omdat dit een van de belangrijkste middelen is om gezondheidsproblemen die horen bij het ouder worden te voorkomen of uit te stellen. Al deze aspecten vind je terug in ons centrum. Omdat we dit alles onder een dak aanbieden, kunnen we gemakkelijk samen werken aan gezondheid.

Fitaal kan je vinden op ons Vitaliteitsplein.

Over de schrijver
Reactie plaatsen