Webinar Ouderparticipatie en Gemeenteraadsverkiezingen
14 september 2021 

Webinar Ouderparticipatie en Gemeenteraadsverkiezingen

Platform Pouwer organiseert een webinar over Ouderenparticipatie en Gemeenteraadsverkiezen op vrijdag 17 september van 10.00 uur tot 11.30 uur.

Wat vind jij belangrijk bij het ouderenbeleid

Op 16 maart 2022 mag iedereen naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen, die dan in het hele land worden gehouden. Ondersteuning van ouderenzorg vanuit de WMO staat vanzelfsprekend op de agenda. Maar wat vinden ouderen zélf belangrijk bij het ouderenbeleid en hoe kunnen de gemeenten dit beleid vormgeven? Want er speelt natuurlijk veel meer dan de WMO, denk aan wonen, financiën, mobiliteit, en inrichting van de omgevingswet. Daarover gaan we tijdens dit webinar in gesprek met (actieve) ouderen, professionals en lokale bestuurders uit de vier noordelijke provincies.

Ook besteden we aandacht aan de aanbevelingsbrief die namens de beide Ouderendelegaties naar alle gemeenteraadsleden en leden van adviesraden sociaal domein van gemeenten in Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland is uitgegaan. Tijdens dit webinar is er veel ruimte voor interactie en het stellen van vragen waarmee u laat horen dat uw stem er écht toe doet.

Aanmelden

Bent je nieuwsgierig geworden? Hieronder kun je je aanmelden voor het webinar.

Klik hier om aan te melden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen