Workshop SlimoTheek Sûnenz

Voor zorgprofessionals

Bij de Slimotheek kan je voor patiënten en cliënten slimme technologie lenen. Als professional weet je dat technologische producten ontzettend handig kunnen zijn om de eigen regie en de zelfstandigheid van cliënten te vergroten. Alleen zijn ze niet altijd even makkelijk te verkrijgen of weten mensen niet van het bestaan.

Daar is vanaf nu een goede oplossing voor: de Slimotheek.

Hier kunnen mensen bijvoorbeeld een mobiele telefoon met grote knoppen, een eenvoudige tablet, robotstofzuiger of een sleutelvinder lenen en gratis uitproberen.
De Slimotheek is beschikbaar voor alle zorgprofessionals van alle organisaties in de regio Noardeast-Fryslân, Dantumadeel, Smallingerland en Ooststellingwerf. 

Advies op maat

De Slimotheek is een soort bibliotheek, maar dan voor apparaten en technologie. Bij de Slimotheek kunnen mensen op afspraak langskomen en krijgen dan advies op maat. Als het product na de uitleenperiode goed bevalt, dan kunnen mensen het product zelf aanschaffen of weer terugbrengen naar de Slimotheek.

 

Ook voor inwoners!

Alle inwoners van de gemeenten Noardeast-Fryslân, Dantumadeel, Smallingerland en Ooststellingwerf kunnen gebruik maken van de Slimotheek. Naast dat zij langs kunnen komen op de locaties in Drachten, Dokkum en Oosterwolde geven wij korte workshops. Meer informatie kan je vinden op www.sunenz.nl/slimotheek

Aanmelden

Voor wie meer wil weten over de Slimotheek zijn er workshops op de volgende dagen:

  • Dinsdag 17 mei van 15.00 tot 16.30 uur
     Locatie: Sûnenz, Burg. Wuiteweg 140b in Drachten
  • Woensdag 25 mei van 15.00 tot 16.30 uur
     Locatie: Waadwente, Birdaarderstraatweg 68 in Dokkum

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar slimotheek@sunenz.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen