arrow_drop_up arrow_drop_down

Voor klanten

Voor behandeling kan je terecht bij het Geriatrisch Advies- en Behandelcentrum en de Regiopoli. Hier werken enthousiaste en betrokken zorgprofessionals. Zij zijn expert zijn op het gebied van ouder worden. De behandeling is gericht op het zo goed mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dat is toch wat we willen?

Behandelaanbod

GABC

De huisarts kan het Geriatrisch Advies- en Behandelcentrum inschakelen bij vragen die te maken hebben met het ouder worden. Samen met de specialist oudergeneeskundige en de verpleegkundige ga je op zoek naar de antwoorden. Soms is er nog aanvullend onderzoek nodig. Het advies, de zorg of behandeling helpt bij het zo goed mogelijk thuis wonen. 

Vraag de huisarts naar de mogelijkheden.

Regiopoli

Het kan gebeuren dat de huisarts advies van de specialist van het ziekenhuis nodig heeft. Hij of zij kan je doorsturen naar de Regiopoli. Binnen twee weken kan je hier terecht. Soms is er aanvullend onderzoek nodig in het ziekenhuis. Hierna brengt de specialist de huisarts op de hoogte van het advies.


Een bezoek aan de Regiopoli valt niet onder het eigen risico.

Kleine Verrichtingen

Voor een aantal kleine ingrepen is het niet nodig om naar het ziekenhuis te gaan. Deze zogenaamde kleine verrichtingen vinden plaats bij de Regiopoli in Sûnenz door de specialist van het ziekenhuis. Bijvoorbeeld trigger finger, ganglion of het verwijderen van een moedervlek.

Je eigen huisarts kan je verwijzen naar de Regiopoli.Een bezoek aan de Regiopoli valt niet onder het eigen risico.

BasisGGZ

Met psychische klachten die niet ernstig zijn, kan je terecht bij een van onze psychologen. Wij kunnen je snel helpen bij de klachten die je hebt. Voordat we de behandeling starten heb je eerst een gesprek. Wij kijken wat er aan de hand is en beslissen samen hoe de behandeling er uit komt te zien. De huisarts kan je naar ons doorverwijzen. Heb je nog vragen? Bel met ons Informatie- en Adviescentrum: 0800 - 571 71 71

Casemanager Dementie

De casemanager dementie is een verpleegkundige met veel kennis over dementie. Zij begeleiden mensen met dementie die thuis wonen. Ook begeleiden zij de familie en naasten. De casemanager komt bij je thuis en beantwoord alle vragen die er zijn en nemen veel regelzaken uit handen.

Heb je vragen of wil je je misschien aanmelden? Bel dan met 088-5120354.

Fysiotherapie

Bewegen is belangrijk voor iedereen, voor jong en oud. Bij het ouder worden is dit niet altijd makkelijk. Met speciale oefeningen helpt de fysiotherapeut je om in beweging en sterk te blijven. Ook wanneer er sprake is van een beroerte, CVA of dementie. Samen maak je een programma dat bij je past. Ook geven wij advies aan je partner en familie zodat je samen kunt gaan bewegen.

Heeft je vragen? Neem gerust contact op!

Wij gebruiken cookies!