Behandelingen

In goede handen bij Sûnenz en ZuidOostZorg

Behandelingen

Voor behandelingen kunt u terecht bij het Geriatrisch Advies- en Behandelcentrum in Sûnenz Drachten en ZuidOostZorg. Hier werken betrokken zorgprofessionals die expert zijn op het gebied van ouder worden. De behandeling is gericht op het zo goed mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Hieronder vindt u ons behandelaanbod. Heeft u specifieke vragen? Neem dan contact op met ons Informatie-en adviescentrum.

Behandelaanbod

GABC

De huisarts kan het Geriatrisch Advies- en Behandelcentrum inschakelen bij vragen die te maken hebben met het ouder worden, met als doel dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. 

Regiopoli

Het kan gebeuren dat de huisarts advies van de specialist van het ziekenhuis nodig heeft. Hij of zij kan u doorsturen naar de Regiopoli. Bekijk hieronder waarvoor u terecht kunt bij de regiopoli in Drachten. 

Kleine Verrichtingen

Voor een aantal kleine ingrepen is het niet nodig om naar het ziekenhuis te gaan. Deze zogenaamde kleine verrichtingen vinden plaats bij de Regiopoli in Sûnenz door de specialist van het ziekenhuis.

Psychologie

Met psychische klachten die niet ernstig zijn, kan je terecht bij een van onze psychologen. Wij kunnen u snel helpen bij de klachten die u heeft.

Casemanager Dementie

De casemanager dementie is een verpleegkundige met veel kennis over dementie. Zij begeleiden mensen met dementie die thuis wonen.

Fysiotherapie

Bewegen is belangrijk voor iedereen, voor jong en oud. Met speciale oefeningen helpt de fysiotherapeut je om in beweging en sterk te blijven.

Informatie-en Adviescentrum

Het Informatie- & Adviescentrum is het centrum voor informatie en bemiddeling van ZuidOostZorg. U kunt hier terecht met al uw vragen over zorg en service.

Logopedie

Heeft u problemen met slikken,  spreken of heeft u verlamming in uw mondgebied? Dan kan logopedie u uitkomst bieden. Bekijk de mogelijkheden.

Ergotherapie

Soms kunt u met een aantal aanpassingen toch uw dagelijkse activiteiten blijven uitvoeren. Bij ergotherapie streven we ernaar om u zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. 

Diëtetiek

Een gezonde levensstijl begint bij de juiste brandstof. Voeding speelt een grote rol als het gaat om gezond ouder worden. Diëtetiek kan u hierbij ondersteunen.

Ouderengeneeskunde

De specialist ouderengeneeskunde is gespecialiseerd in zorg en behandeling voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken met complexe aandoeningen. 

Maatschappelijk werk

Heeft u last van stress of weet u niet hoe u het beste met een situatie kunt omgaan? Dan kan een maatschappelijk werker wellicht iets voor u betekenen. 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op!

arrow_drop_up arrow_drop_down