Laat je werk zien bij Sûnenz
21 september 2021 

Laat je werk zien bij Sûnenz

Kun jij goed schilderen, tekenen, vilten, fotograferen of collages maken? Dan zoeken wij jou! Laat je werk zien!

Wij nodigen je van harte uit om je werk te exposeren in Sûnenz. Hier kun je 12 weken lang jouw werk tentoonstellen nabij ons vitaliteitsplein. Heb jij werk dat je graag met onze bezoekers wilt delen? Meld je dan snel aan! Meer weten?

Neem dan contact op met Alie Lucas via: 06-1929807
Meld je aan via: info@sunenz.nl

Tot 1 januari 2022 kun je in Drachten het werk bekijken van Dineke de Boer.

Onderstaande tekst is ingestuurd door Ruud Schaake

ZuidOostZorg is een innovatieve omgeving. Innovatie vraagt om een creatieve geest, maar zeker om openstaan voor het onbekende. Met veel plezier en trots, wil ik je attent maken op een kleine expositie. Nee, de tekeningen heb ik niet gemaakt. Ik mocht ze wel helpen ophangen.

Ben jij een kunstliefhebber? Dat hoef je niet te zijn. Als je graag verrast wilt worden, of als je eens iets nieuws wilt zien, dan is dit wat voor jou. In Sûnenz (Burgemeester Wuiteweg 140B) hangen tekeningen van Dineke de Boer. De tekeningen hangen in de gang naast de fitnessruimte, richting de kantoren en vergaderruimten. De tekeningen blijven hangen tot 1 januari 2022.

Als je naar de tekeningen kijkt, vraag je eens af wat je ziet, wat de tekening voorstelt. Draai een tekening in je gedachten op zijn kop en vraag je dan nog eens af wat je ziet. Als je de tekeningen gezien hebt, ga dan aan het einde van de gang links, daar hangt nog een andere mooie expositie. En vervolg dan de gang weer richting het restaurant, misschien tijd voor een kop koffie?

Misschien prikkelen de tekeningen je fantasie en dat is ook prima voor ZuidOostZorg. Wat zie je bijvoorbeeld in onderstaande tekeningen?


 en omgekeerd:


Over de schrijver
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down