Laat je werk zien bij Sûnenz
21 september 2021 

Laat je werk zien bij Sûnenz

Kun jij goed schilderen, tekenen, vilten, fotograferen of collages maken? Dan zoeken wij jou! Laat je werk zien!

Wij nodigen je van harte uit om je werk te exposeren in Sûnenz. Hier kun je 12 weken lang jouw werk tentoonstellen nabij ons vitaliteitsplein. Heb jij werk dat je graag met onze bezoekers wilt delen? Meld je dan snel aan! Meer weten?

Neem dan contact op met Alie Lucas via: 06-1929807
Meld je aan via: info@sunenz.nl

Expositie van Tytsia van der Meulen
Mijn naam is Tytsia-ook wel bekend als Krea-Ty. Tekenen en schilderen heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Op school waren tekenen, handvaardigheid en muziek mijn favoriete vakken.

Toen ik later voor de klas stond als "kleuterjuf', maakte ik schilderijen op de ramen en bordtekeningen en zorgde ik voor veel kleur om me heen. En dat geldt niet alleen met een penseel maar ook in koken, tuinieren, bakken en met woorden etc. In mijn laatste werken gebruik ik veel toevallig materiaal-je kunt het recicling noemen - u vindt hier ook enkele van terug in de expositie.

Wat betreft de expositie, ik hoop dat jullie ervan genieten - en wie geïnteresseerd is kan altijd contact met mij opnemen via de mail: tytsia@hotmail.com 

Veel kijkplezier!


*Deze expositie is van 3 april t/m 1 juli te bekijken in Sûnenz Drachten.

Over de schrijver
Reactie plaatsen