Over Sûnenz

Proost op gezondheid

Over Sûnenz

Sûnenz komt van het Friese woord sûnens en heeft twee betekenissen: Gezondheid en Proost (op uw gezondheid). Door de letter ‘s’ om te draaien, klinkt het nog steeds als sûnens. Maar de ‘enz’ geeft de veelzijdigheid en diversiteit van het totale aanbod aan. Sûnenz ondersteunt ouderen bij het behouden van een actieve leefstijl en het zo goed mogelijk thuis wonen.

Sûnenz helpt mij om actief te blijven

Benieuwd wat Sûnenz voor jou kan betekenen? Bekijk ons activiteitenaanbod.

Wat is ons doel?

Zo gezond mogelijk ouder worden en van betekenis zijn voor de ander, dat is toch wat iedereen wil. Daarom werkt Sûnenz aan een gezonde leefomgeving waarin burgers en professionals samen werken aan gezondheid. Het ouder worden biedt kansen en mogelijkheden maar vraagt soms ook om een beetje ondersteuning. Sunenz biedt samen met haar partners deze ondersteuning met als doel het uitstellen van en terugdringen van de vraag om zorg. Zo nemen wij gezamenlijk onze verantwoordelijkheid voor betaalbare zorg nu en in de toekomst.

Sûnenz

Alleen samen kunnen we de dag van morgen beter maken dan vandaag. Daarom zijn we blij dat veel meer partners zich verbonden hebben aan Sûnenz. Ook werken we intensief en prettig samen met groepen ouderen. Samen vormen wij een breed netwerk en samen kunnen we stappen zetten om onze doelen te bereiken.