Partner worden?

Samen werken aan gezondheid

Als Sûnenz werken wij samen met veel verschillende organisaties en bedrijven die wij trots onze partners noemen. Door slim samen te werken, onze kennis en middelen te bundelen, kunnen wij snel en zonder grote kosten veel verschillende activiteiten en projecten organiseren. Altijd gericht op het stimuleren van een actieve leefstijl bij thuiswonende ouderen en het aanbieden van hoogstaande zorg en behandeling.
Ben je er van overtuigd dat je als potentieel partner een belangrijke bijdrage kan leveren?  En wil je vanuit je visie en overtuiging een bijdrage leveren aan het netwerk? Neem dan contact op met Inez Overwijk - Metselaar (06 22 87 66 49).

Wist je dat je ook ouderenbonden, patiëntenverenigingen en leefstijlgroepen partner zijn van Sûnenz?
We weten allemaal dat werken aan gezondheid ook buiten de spreekkamers plaatsvindt. Daarom zijn deze partners onmisbaar als het gaat om preventie en een actieve leefstijl. 

Meer lezen over Sûnenz? Ons verhaal hebben we samengevat in een brochure 'Samen werken aan gezondheid'.

Netwerkactiviteiten

Eat & Share

Eat & Share is ons maandelijks netwerkontbijt voor partners en betrokkenen. Een netwerk werkt alleen als je elkaar kent en je de meerwaarde ervan ervaart. Daarom komen we maandelijks samen, delen we kennis en maken we kennis met elkaar.
Je bent van harte welkom voor een heerlijk ontbijt en goede gesprekken. Meld je aan via de partner nieuwsbrief.


Partner nieuwsbrief

Maandelijks versturen wij een partner nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes. Zo zorgen wij er voor dat het netwerk op de hoogte blijft van nieuwe activiteiten en projecten.
Wij gebruiken je gegevens alleen voor het versturen van de Sûnenz Nieuwsbrief.