Bysûnder

Gezond en (h)eerlijk eten & drinken

Genieten van (h)eerlijke gerechten

Bysûnder. De naam zegt het al, want het is Fries voor ‘bijzonder’. Bij Bysûnder vinden we namelijk dat ieder moment bijzonder kan zijn. Als je er maar voldoende aandacht aan besteedt. Daarom kiezen we bij Bysûnder voor eerlijke producten uit de regio, vers en biologisch. Bijzonder is ook dat we nooit dezelfde gerechten serveren. Onze gerechten worden bereid volgens de principes van de Nieuwe Nederlandse Keuken van Albert Kooy. Het idee daarachter is dat we koken met aandacht voor dier en natuur, zoveel mogelijk producten uit de regio gebruiken en onze menukaart en het aanbod in de winkels afstemmen op de seizoenen. Gevarieerd, gezond, lekker en met aandacht voor de omgeving. Dat is Bysûnder!

Het restaurant is weer geopend!

Goed nieuws! Sinds 5 juni 2021 is het restaurant weer geopend! Heb je zin om te lunchen of wil je genieten van een drie-gangen diner? Dan ben je van harte welkom aan de Burgemeester Wuiteweg 140 in Drachten. 


Openingstijden restaurant:
maandag t/m vrijdag 10.00-19.30 uur
Zaterdag en zondag 10.00-19.30 uur

Verswinkel Bysûnder

Verse en biologische streekproducten

Veel keuze in onze winkel

Een biologische winkel met gezonde en bijzondere producten die zoveel mogelijk uit de regio komen. Dat is Bysûnder! Bysûnder by Sûnenz, dus dan weet je ook meteen waar je ons kunt vinden. Juist, in Sûnenz! Bij de selectie van onze bijzondere producten houden we extra rekening met de natuur, het welzijn van dieren en de gezondheid van de mens. We werken samen met Puur Noord- Nederland. Zo weten we zeker dat de producten biologisch, streekgebonden en authentiek zijn. Er is een bijzonder assortiment aan broden van Bakker Desem En Zo in de winkel verkrijgbaar. Ook zijn er broden die je thuis nog kunt afbakken. 

Ben je rond lunchtijd bij de winkel van Bysûnder? Probeer dan eens het ‘Broodje van de Dag’ of laat je eigen ‘Broodje Bysûnder’ samenstellen. Ben je op zoek naar iets speciaals? Vraag het ons, wij denken graag met je mee!

Openingstijden

Sûnenz, Burgemeester Wuiteweg 140b Drachten
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur. 

Bellen mag ook: 0512 - 57 19 26

Liever mailen?
Stuur je vraag dan naar versmarkt.sunenz@zuidoostzorg.nl