Exposities

Kunst exposities in Sunenz

Je kijkt je ogen uit bij Sûnenz

De exposities die worden georganiseerd zijn voor iedereen toegankelijk. We maken het zo laagdrempelig mogelijk, want iedereen moet toegang hebben tot kunst en cultuur. Exposities en activiteiten die worden georganiseerd schuwen het taboe niet. Denk bijvoorbeeld aan een foto-expositie waarin veelal blote mensen hun door brandwonden en amputatie beschadigde lichaam tonen. Confronterend, maar tegelijkertijd ook gewoon mooie foto’s van mensen die trots mogen zijn op wie ze zijn. Dat soort taboes maken we graag bespreekbaar, net als bijvoorbeeld seksualiteit of hoe wij met de wereld omgaan.

in Sunenz

In Sunenz wordt eind januari een nieuwe expositie opgehangen

de Lijte

Het paard Peyo en zijn begeleider brengen ongeneeslijk zieke kinderen en volwassenen troost en vreugde in het ziekenhuis.

De Miente


Met deze expositie willen we laten zien dat muziek het leefplezier verhoogt. Ieder mens heeft een muziekgeheugen dat is verbonden met bijzondere fases in het leven. Dat geheugen is zo sterk dat zelfs Alzheimer het niet uit kan wissen. Luister naar een liedje van vroeger en je komt meteen weer in dezelfde sfeer van toen.


Overzicht van exposities bij Sûnenz en ZuidOostZorg

De Waadwente 

ZuidOostZorg laat een selectie zien van de onderzoeken en uitkomsten die gedaan worden binnen de organisatie