Voel je Sterk

In beweging

Sûnenz Fitness

Naarmate we ouder worden zijn we geneigd om steeds minder te bewegen. Beweging is cruciaal om gezond en vitaal ouder te worden. Kom sporten in een fijne omgeving met gelijkgestemden.

-

Elke week
Drachten Dokkum

Sûnenz Fitness

Ben je graag actief bezig en ben je graag in beweging? Ga dan samen met anderen wekelijks fitnessen. We hebben vrije fitness waarin je je eigen programma kunt volgen. We hebben ook groepen. Deze groepen worden begeleidt door een gediplomeerde fitness instructeur of fysiotherapeut. Naderhand is altijd tijd en ruimte om uit te blazen bij een goede kop koffie en even na te praten met de mede-sporters.

-

Elke week

Drachten

Sociaal Vitaal

In een gemoedelijke sfeer bewegen en in contact komen met anderen, dat is Sociaal Vitaal. De groep komt wekelijks bij elkaar en wordt begeleidt door de gediplomeerde docente Ali v/d Meer. Sociaal Vitaal gaat om bewegen en het leggen van sociale contacten. Maar zeker ook om de gezelligheid met elkaar en het elkaar echt kennen. Er zijn drie verschillende groepen die al jaren bij elkaar komen.

-

Elke week
Drachten

Dans op recept

Wist u dat dansen een positief effect heeft op mensen met de ziekte van Parkinson? Dans op Recept biedt op een laagdrempelige manier danslessen op verschillende plekken in Fryslân. Het doel van de lessen is de levenskwaliteit te verbeteren. Het is wetenschappelijk bewezen dat dansen een positief effect heeft op mensen met de ziekte van Parkinson. Dans verbindt zowel sociaal, medisch als cultureel.

-

Elke week
Dokkum

Noflik & Fit fitness

Wie meer beweegt blijft langer zelfstandig, langer gezond en langer scherp van geest. En samen bewegen is gewoon gezellig.

Daarom bieden wij fitness aan in een groep. Twee keer per week kan een uurtje je lekker sporten onder begeleiding van een deskundige fysiotherapeut en een getrainde vrijwilliger.

-

Op afspraak
Drachten

Voorkom vallen

Wanneer u bang bent om te vallen is het OTAGO-oefenprogramma wellicht iets voor u. In 10 weken gaat u in een kleine groep oefenen onder begeleiding van een fysiotherapeut. U krijgt ook oefeningen meer voor thuis. De kosten kunnen vergoed worden uit een aanvullende zorgverzekering en verwijzing van de huisarts.

-

Op afspraak
Drachten

FitFocus

Tijdens FitFocus sport u in kleine groepen en met deskundige begeleiding. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en wij trainen in een rustige ruimte. Zo werken wij samen aan balans, spierkracht en uithoudingsvermogen. Mail met vragen naar: fitness@sunenz.nl of bezoek het Odensehuis.