Doe mee!

Niet alleen maar samen

Overdagkoor

Samen zingen geeft plezier en verbindt. Wekelijks komen meer dan 180 mensen samen om te zingen in verschillende Overdagkoren. Een vast moment in de week vol (zang)plezier.

Activiteiten - doe mee

-

Elke week
Drachten

Dokkum

Overdagkoor

Zingen verbindt, geeft plezier en is gezond. Wekelijks zingen meer dan 180 koorleden samen, verdeeld over verschillende koren. Een prachtige manier om te ontspannen, plezier te hebben en anderen te ontmoeten. Wij zingen waar het mogelijk is op de locaties van ZuidOostZorg zodat zoveel mogelijk mensen hier van mee kunnen genieten. Ook meezingen?

-

Elke week

Diverse locaties

Sûnenz Swing

Een ouderwets gezellig dansfeest speciaal voor ouderen en voor iedereen die graag de heupen laat swingen. 

Onze DJ’s draaien oude hitjes van Doris Day tot de The Jackson maar ook Louis Prima. Meezingers, tranentrekkers of een ouderwets gezellige polonaise: Het is onmogelijk om stil te blijven zitten. Dus swing met ons mee.

-

Elke maand
Drachten Dokkum

Eat & Share

Samen werken aan gezondheid. Dat doen we door kennis te delen tijdens een netwerkontbijt. Partners en betrokkenen bij Sûnenz ontbijten elke 3e donderdag van de maand samen in Sûnenz Drachten en elke 4e donderdag in de Waadwente Dokkum. Het moment om elkaar beter te leren kennen en te komen tot nieuwe initiatieven.

Activiteiten

-

Elke maand
Drachten Dokkum

Wereldmaaltijden

Geniet elke maand van een (h)eerlijk driegangen menu.  Tijdens de Wereldmaaltijden eet u samen met anderen verrassend lekkere gerechten uit steeds een ander land. De ingredienten zijn zoveel mogelijk biologisch en Fairtrade. Reserveren voor Drachten kan door te mailen naar info@wereldwinkeldrachten of  bel met ons voor Dokkum.

-

Elke maand
Drachten

iPad cursus

Je gaat aan de slag met internet en e-mail, Skype, apps downloaden, internetbankieren en Facebook aan bod. Dat doen we in kleine groepen met persoonlijke begeleiding. Voorkennis is niet vereist. Tijdens de cursus krijgt u een iPad in bruikleen en ontvangt u een cursusboek.
Bel met AanZet voor meer informatie (058) 284 90 20.

-

Op afspraak
Drachten

Mannen over de kook

Mannen opgelet: Leer van onze chefkok hoe je een verrukkelijk driegangen menu bereidt en serveert. Samen gaan we aan de slag. Je leert de gerechten te bereiden en leert ook waarom wij voor seizoensproducten kiezen. Na afloop krijgt u een receptenboekje mee voor thuis. Natuurlijk alles onder deskundige begeleiding van onze chefkok.