Fysiotherapie

Blijven bewegen is belangrijk, voor iedereen. De fysiotherapeut helpt u wanneer dit niet meer zo makkelijk gaat en er behandeling nodig is. Bij het ouder worden kan uw conditie achteruit gaan. Ook is het soms moeilijker om uw evenwicht te behouden of om te traplopen. Dan kan het zinvol zijn om de fysiotherapeut in te schakelen. De fysiotherapeut helpt u om te blijven bewegen zodat u zichzelf kunt redden in het dagelijks leven. We hebben specifieke behandeling wanneer er sprake is van bijvoorbeeld Parkinson of na een ongeval.

Voor wie is fysiotherapie geschikt?

Je kan bij de fysiotherapeut terecht met de volgende klachten:
– Evenwichtsproblemen
– Wanneer het bewegen moeilijker gaat
– Revalideren na een ongeval of een heupfractuur
– Wanneer er sprake is van parkinson, een beroerte of dementie
– Wanneer u uw spierkracht wilt verhogen

Fysiotherapie voor ouderen

Een aantal fysiotherapeuten van ZuidOostZorg zijn gespecialiseerd in de behandeling van ouderen. Het komt vaak voor dat er meerdere gezondheidsproblemen aan de orde zijn. De specialisten helpen u bij het verbeteren van uw lichamelijke functioneren.

Praktische informatie

U kunt zelf een afspraak met ons maken. Bel hiervoor met 0800 – 571 71 71. Bij uw eigen zorgverzekering kunt u controleren hoeveel behandelingen er vergoed worden. Tijdens de eerste afspraak bespreken we uw gezondheid en uw klachten. Samen maken we een behandelplan afgestemd op je eigen wensen. Naast de behandeling geven we je ook advies zodat je zo snel mogelijk weer mobiel bent.

Over de schrijver
Reactie plaatsen