Kunst

Exposities, workshops en meer!

Kunst binnen Sûnenz

.In Sunenz en ZuidOostZorg organiseren we niet alledaagse kunstactiviteiten waarbij we mensen uitnodigen zich te verdiepen in de wereld om ons heen en talenten (opnieuw) te ontdekken. Kunst activiteiten passend bij de doelgroep en de bijbehorende wensen. U kunt meedoen met online workshops, exposities komen bekijken en in het kunstatelier aan de slag. Zie hieronder het actuele aanbod en meld u aan.

Kunst activiteiten

Exposities

Je vindt bij Sûnenz allerlei exposities die iets met je doen. Sommige exposities verwonderen je, ontroeren je of zorgen voor een glimlach op je gezicht. Je kijkt je ogen uit! 

0

Kunst ateliers activiteiten

Volg fysieke workshops bij Sûnenz en op diverse locaties van ZuidOostZorg. Houd je van dansen, schilderen of zingen? Houd dan zeker het aanbod van workshops in de gaten! 

0

Online activiteiten 

Op deze pagina vindt u ons online aanbod van workshops, exposities en film. U kunt deze workshops gewoon bij u thuis volgen. Houdt u van schilderen of juist van poëzie? Kijk dan snel naar ons aanbod. 

0

Sûn magazine

In het Sûn magazine vind je inspiratie voor lichaam en geest. Denk hierbij aan gezond koken, beweegtips, creativiteit en sociale contacten. Bekijk nu het online magazine!

0

Pakje Kunst

Dit is een initiatief voor lokale kunstenaars om op een laagdrempelige manier onder de aandacht te komen hun in eigen regio. Uit een retro sigarettenautomaat trek je geen sigaretten, maar kunst.

0

Laat je werk zien in Sûnenz 

Kun jij goed schilderen, tekenen, vilten, fotograferen of collages maken? Dan zoeken wij jou!


0

Waarom kunst?

Kunst is ervaring en ontmoeting tegelijk. Een ontmoeting met iets dat of iemand die je al lang of juist nog niet kende, met bekende of onbekende vormen. Met iets wat je vergeten was, of met iets totaal onwerkelijks. Kortom, kunst verrijkt de realiteit.

0

Ervaringen en evaluatie 

Bij alles wat we doen, vragen we ons af 'wat levert dit nou op?' Wat vonden de deelnemers ervan en kunnen we er wat van leren?


Ook ontvangen we vaak subsidies van culturele fondsen.  Hier is te lezen wat we daarmee doen. 

 


Kunst door de Brievenbus 

Wie doet er mee?


En bekijk ook hier de gemaakte kunstwerken die al zijn ingeleverd.