Je gehoor is bij Oosterhoff in goede handen
14 juni 2021 

Je gehoor is bij Oosterhoff in goede handen

Een gezondheidscentrum als Sûnenz kan natuurlijk niet zonder een audicien die antwoord weet te geven op elke vraag over horen. Oosterhoff is dan ook vanaf het eerste begin te vinden in ons centrum.  

Jouw gehoor is een kostbaar bezit

Vaak merk je niet eens dat je gehoor minder wordt. Dit komt omdat gehoorverlies beetje bij beetje gaat. Ongemerkt zet je de tv wat harder of versta je de ander steeds vaker niet zo goed. Zo wen je onbewust aan een stillere wereld waarin je het fluiten van de vogels mist of het getik van de regen. Mocht je dit merken of horen van de mensen om je heen? Dan is het tijd om bijvoorbeeld Oosterhoff op te zoeken in Sûnenz.

Er zijn enorm veel verschillende hoortoestellen en verschillende manieren om de hoortoestellen te dragen. Het voordeel hiervan is dat er altijd wel een bij zit die geschikt is voor jou. De audicien helpt je hier natuurlijk bij. Vanuit je zorgverzekering kan je het hoortoestel betalen. Hoe dit precies in zijn werk gaat en hoe hoog je eigen bijdrage is wordt je uitgelegd bij Oosterhoff. Zij nemen rustig de tijd voor je en beantwoorden je vragen.

Heb je vragen of wil een afspraak inplannen? Bel dan met (0512) 516 677 of bezoek de website.


Meer over ons Sûnenz Centrum

Je vindt ons centrum in Drachten aan de Burgemeester Wuiteweg 140b. We hebben het centrum opgedeeld in een aantal pleinen. Op elk plein vind je aanbod dat je helpt om zo goed en gezond mogelijk oud te worden. Denk bij voorbeeld aan de huisarts op het Gezondheidsplein, de muziektherapeut op het Behandelplein of het Kunstatelier op het Winkelplein. Alle bedrijven die je vindt in ons centrum noemen wij partners. Met hen werken wij samen aan gezondheid, aan die van jou en aan die van onszelf.

Samen richten wij ons op een actieve leefstijl. Wij hebben het dan over elke dag bewegen, gezond en bewust eten en die dingen doen waar je blij van wordt. Dit doen wij omdat dit een van de belangrijkste middelen is om gezondheidsproblemen die horen bij het ouder worden te voorkomen of uit te stellen. Al deze aspecten vind je terug in ons centrum. Omdat we dit alles onder een dak aanbieden, kunnen we gemakkelijk samen werken aan gezondheid.

Oosterhoff Hoortoestellen kan je vinden op ons Gezondheidsplein.

Over de schrijver
Reactie plaatsen