Uw eigen huisarts altijd dichtbij
14 juni 2021 

Uw eigen huisarts altijd dichtbij

Heb je vragen over je gezondheid of heb je gezondheidsproblemen? Dan is de huisarts vaak de eerste die je belt. In ons centrum zetten de teams van maar liefst twee huisartsenpraktijken zich elke dag in voor de gezondheid van ons allen.

Goede zorg voor jou

Met z'n allen worden we steeds ouder. Ook weten we dat met het stijgen van de jaren de kans op gezondheidsproblemen groeit. Veel van deze problemen worden besproken in de spreekkamer van bijvoorbeeld de huisarts. De huisartsenpraktijken hebben ook verpleegkundigen in dienst die gespecialiseerd zijn in ouderen, jeugd of psychische problemen. Zo kan je met al je vragen terecht bij dit team van mensen en ben je verzekerd van goede zorg. 

Heb je vragen? Voor huisartsenpraktijk Sûnenz en huisartsenpraktijk Eikesingel bel je met 0512 – 530 450. 


Meer over ons Sûnenz Centrum

Je vindt ons centrum in Drachten aan de Burgemeester Wuiteweg 140b. We hebben het centrum opgedeeld in een aantal pleinen. Op elk plein vind je aanbod dat je helpt om zo goed en gezond mogelijk oud te worden. Denk bij voorbeeld aan de huisarts op het Gezondheidsplein, de muziektherapeut op het Behandelplein of het Kunstatelier op het Winkelplein. Alle bedrijven die je vindt in ons centrum noemen wij partners. Met hen werken wij samen aan gezondheid, aan die van jou en aan die van onszelf.

Samen richten wij ons op een actieve leefstijl. Wij hebben het dan over elke dag bewegen, gezond en bewust eten en die dingen doen waar je blij van wordt. Dit doen wij omdat dit een van de belangrijkste middelen is om gezondheidsproblemen die horen bij het ouder worden te voorkomen of uit te stellen. Al deze aspecten vind je terug in ons centrum. Omdat we dit alles onder een dak aanbieden, kunnen we gemakkelijk samen werken aan gezondheid.

De huisartsenpraktijk Sûnenz en huisartsenpraktijk Eikesingel kan je vinden op ons Gezondheidsplein.

Over de schrijver
Reactie plaatsen