Onderzoek bij Certe

Wanneer je huisarts of specialist vraagt om aanvullend onderzoek zoals bloedprikken, dan kan je bij Certe terecht in ons Sûnenz centrum. Mooi dichtbij en zonder lange wachtrijen.

Zeker van zorg

Certe is de organisatie dat zorgt voor snelle en zekere diagnostiek. Je kunt hierbij denken aan bloed- en urineonderzoek, ECG, onderzoek bij COPD en nog veel meer. De medewerkers van Certe werken nauw samen met je huisarts en de specialisten in het ziekenhuis. Zo zorgen ze er samen voor dat het juiste onderzoek wordt uitgevoerd.

Op de website van Certe staat een handige tool waarmee je afspraak kunt maken. Zo kom je terecht bij Sûnenz op een tijdstip van jouw keuze. 

Meer over ons Sûnenz Centrum

Je vindt ons centrum in Drachten aan de Burgemeester Wuiteweg 140b. We hebben het centrum opgedeeld in een aantal pleinen. Op elk plein vind je aanbod dat je helpt om zo goed en gezond mogelijk oud te worden. Denk bij voorbeeld aan de huisarts op het Gezondheidsplein, de muziektherapeut op het Behandelplein of het Kunstatelier op het Winkelplein. Alle bedrijven die je vindt in ons centrum noemen wij partners. Met hen werken wij samen aan gezondheid, aan die van jou en aan die van onszelf.

Samen richten wij ons op een actieve leefstijl. Wij hebben het dan over elke dag bewegen, gezond en bewust eten en die dingen doen waar je blij van wordt. Dit doen wij omdat dit een van de belangrijkste middelen is om gezondheidsproblemen die horen bij het ouder worden te voorkomen of uit te stellen. Al deze aspecten vind je terug in ons centrum. Omdat we dit alles onder een dak aanbieden, kunnen we gemakkelijk samen werken aan gezondheid.

Certe kan je vinden op ons Gezondheidsplein.

Over de schrijver
Reactie plaatsen