Kinderopvang Le Petit Papillon - zijn wie je bent
14 juni 2021 

Kinderopvang Le Petit Papillon - zijn wie je bent

Je verwacht het misschien niet maar in ons Sûnenz centrum hebben we een echte kinderopvang. Le Petit Papillon laat elke dag kinderen de wereld ontdekken terwijl de ouders aan het werk zijn. Jong en oud samen, een prachtige en inspirerende combinatie.

Werken aan een positief zelfbeeld

Le Petit Papillon is een laagdrempelige en kleinschalige kinderopvang. De kinderopvang maakt zich sterk om van jongs af aan al te werken aan een positief zelfbeeld - je mag zijn wie je bent. Een zienswijze die gebaseerd is op christelijke normen en waarden. De kinderopvang staat open voor alle kinderen ongeacht afkomst, geloof of religie. De kinderen worden ingedeeld in de babygroep (0 tot 1,5 jaar) of in de peuter/dreumes (1,5 tot 4 jaar).

Gezond en goed eten is ook op jonge leeftijd belangrijk. De kinderen krijgen fruit, brood en gezonde tussendoortjes aangeboden. Daarnaast worden er veel activiteiten georganiseerd. Waar dit kan gebeurt dit samen met de ouderen die opgenomen zijn in Neibertilla. Kerst en Sinterklaas zijn hier mooie momenten voor.

Le Petit Papillon heeft een overzichtelijke website met veel informatie. Hier kan je meer lezen over het pedagogisch klimaat en waar je terecht kunt met vragen.


Meer over ons Sûnenz Centrum

Je vindt ons centrum in Drachten aan de Burgemeester Wuiteweg 140b. We hebben het centrum opgedeeld in een aantal pleinen. Op elk plein vind je aanbod dat je helpt om zo goed en gezond mogelijk oud te worden. Denk bij voorbeeld aan de huisarts op het Gezondheidsplein, de muziektherapeut op het Behandelplein of het Kunstatelier op het Winkelplein. Alle bedrijven die je vindt in ons centrum noemen wij partners. Met hen werken wij samen aan gezondheid, aan die van jou en aan die van onszelf.

Samen richten wij ons op een actieve leefstijl. Wij hebben het dan over elke dag bewegen, gezond en bewust eten en die dingen doen waar je blij van wordt. Dit doen wij omdat dit een van de belangrijkste middelen is om gezondheidsproblemen die horen bij het ouder worden te voorkomen of uit te stellen. Al deze aspecten vind je terug in ons centrum. Omdat we dit alles onder een dak aanbieden, kunnen we gemakkelijk samen werken aan gezondheid.

Le Petit Papillon kan je vinden op ons Winkelplein.

Over de schrijver
Reactie plaatsen