Persoonlijk advies bij Uw Apotheker
14 juni 2021 

Persoonlijk advies bij Uw Apotheker

Ongeveer 11 miljoen Nederlanders gebruiken regelmatig medicijnen. Alleen als je het juiste medicijn krijgt en het goed gebruikt heeft het effect. Een goed advies is dus erg belangrijk. Dit krijg je bij het team van Pharmium Apothekers die ook een balie hebben in ons Sûnenz centrum.

Persoonlijk advies

De apothekers van Pharmium Apotheker willen jouw apotheker zijn. Dit doen zij door de tijd te nemen om persoonlijk advies te geven. Niet alleen bij het verstrekken van de medicatie maar ook door te controleren of de medicatie helpt. Dit doen zij met een team van vakkundige assistentes.

Snel en veilig je medicijnen afhalen kan in Medicijnstraat aan de Bolder 68 in Drachten. Op hun website www.mijnapotheker.nl kan je lezen hoe je dit kunt regelen. Voor al je andere vragen kan je bellen met (0512) 745 555.


Meer over ons Sûnenz Centrum

Je vindt ons centrum in Drachten aan de Burgemeester Wuiteweg 140b. We hebben het centrum opgedeeld in een aantal pleinen. Op elk plein vind je aanbod dat je helpt om zo goed en gezond mogelijk oud te worden. Denk bij voorbeeld aan de huisarts op het Gezondheidsplein, de muziektherapeut op het Behandelplein of het Kunstatelier op het Winkelplein. Alle bedrijven die je vindt in ons centrum noemen wij partners. Met hen werken wij samen aan gezondheid, aan die van jou en aan die van onszelf.

Samen richten wij ons op een actieve leefstijl. Wij hebben het dan over elke dag bewegen, gezond en bewust eten en die dingen doen waar je blij van wordt. Dit doen wij omdat dit een van de belangrijkste middelen is om gezondheidsproblemen die horen bij het ouder worden te voorkomen of uit te stellen. Al deze aspecten vind je terug in ons centrum. Omdat we dit alles onder een dak aanbieden, kunnen we gemakkelijk samen werken aan gezondheid.

Pharmium Apotheken kan je vinden op ons Gezondheidsplein.


Over de schrijver
Reactie plaatsen