Hand- en Polstherapie Centrum voor problemen met je hand of pols
14 juni 2021 

Hand- en Polstherapie Centrum voor problemen met je hand of pols

Heb je ernstige problemen aan je hand of pols? Dan kan je voor specialistische zorg terecht bij het Hand- en Polstherapie Centrum. Er zit er altijd een centrum dicht bij je in de buurt, ook in Drachten in ons Sûnenz centrum.

Deskundige behandeling

Je wordt behandeld door gekwalificeerde handfysiotherapeuten en handergotherapeuten. Zij zijn deskundigheid in het behandelen van klachten aan de hand, pols en arm.  De behandelaren werken nauw samen met Revalidatie Friesland , Maatschap Plastische Chirurgie Friesland, Antonius Ziekenhuis, Tjongerschans Ziekenhuis, MCL en de gipskamers in het Antonius Ziekenhuis. Samen bieden ze jou de juiste zorg en behandeling.

Je kan bij het centrum terecht voor bijvoorbeeld behandeling na een gebroken pols, een ski duim of overbelasting van je pols. We verwijzen je graag naar hun website www.handenpolstherapiecentrum.nl voor alle informatie over de behandelingen die zij uitvoeren. Wil je liever telefonisch overleggen? Bel dan met 088-0044844.

Mede door deze samenwerking kan de zorg voor patiënten met een hand- en / of polsaandoening op een hoogwaardige manier geboden worden.

Het team is deskundig op het gebied van zorg aan patiënten die zonder operatie behandeld moeten worden. Of juist behandeling nodig hebben na de operatie. Het centrum werkt nauw samen met de Friese ziekenhuizen en Revalidatie Friesland.


Meer over ons Sûnenz Centrum

Je vindt ons centrum in Drachten aan de Burgemeester Wuiteweg 140b. We hebben het centrum opgedeeld in een aantal pleinen. Op elk plein vind je aanbod dat je helpt om zo goed en gezond mogelijk oud te worden. Denk bij voorbeeld aan de huisarts op het Gezondheidsplein, de muziektherapeut op het Behandelplein of het Kunstatelier op het Winkelplein. Alle bedrijven die je vindt in ons centrum noemen wij partners. Met hen werken wij samen aan gezondheid, aan die van jou en aan die van onszelf.

Samen richten wij ons op een actieve leefstijl. Wij hebben het dan over elke dag bewegen, gezond en bewust eten en die dingen doen waar je blij van wordt. Dit doen wij omdat dit een van de belangrijkste middelen is om gezondheidsproblemen die horen bij het ouder worden te voorkomen of uit te stellen. Al deze aspecten vind je terug in ons centrum. Omdat we dit alles onder een dak aanbieden, kunnen we gemakkelijk samen werken aan gezondheid.

Hand- en Polstherapie Centrum kan je vinden op ons Gezondheidsplein. 

Over de schrijver
hendrik oeds helmhout
Door

hendrik oeds helmhout

op 15 Jan 2024

ik wil graag geholpen worden aan mijn rechter hand, veel last van mijn duim. ben eerder geopereerd aan mijn linker duim en nu veel last van mijn rechter duim h o helmhout 17-12-1965 +310644479579

Reactie plaatsen