Restaurant Bysûnder doet mee met Heat and Eat
27 februari 2023 
in Nieuws

Restaurant Bysûnder doet mee met Heat and Eat

Door de hoge energiekosten moet men soms kiezen tussen het aanzetten van de verwarming of het kopen van eten. Om deze mensen niet in de kou te laten zitten, is het landelijk initiatief 'Heat and Eat' gestart. Het idee van 'Heat and Eat' is dat mensen die het niet zo breed hebben bij een aangesloten horecaonderneming kunnen gaan zitten waar de verwarming toch al aanstaat. Vanaf maandag 27 februari kan dit ook in restaurant Bysûnder in Sûnenz te Drachten.

Koffie, soep en tosti
En als ze geluk hebben, hebben anderen een hapje of een drankje gedoneerd. want via de website www.heatandeat.nl kan men drinken, soep en/of een tosti doneren. In restaurant Bysûnder staan de consumptiebonnen zichtbaar en hier kan de bezoeker die gebruik wil maken van 'Heat and Eat' een bon vanaf pakken.

Donaties
Ook u kunt een donatie doen, zodat wanneer iemand gebruik wil maken van 'Heat and Eat' een drankje, soep of tosti kan nuttigen. Gebruik de QR-code of ga naar www.heatandeat.nl en daar vindt u restaurant Bysûnder. U kunt zelf bepalen hoeveel u doneert.

Over de schrijver
Reactie plaatsen