Coronacrisis: maatregelen vanaf 13 oktober 2020
21 oktober 2020 

Coronacrisis: maatregelen vanaf 13 oktober 2020

 

Ongetwijfeld volgt u het nieuws en ziet u dat de coronabesmettingen ook helaas toenemen. Gisteravond (dinsdag 13 oktober 2020) heeft het kabinet nieuwe en strengere maatregelen aangekondigd, die er voor moeten zorgen dat het aantal besmettingen daalt. Wij geven hier natuurlijk gevolg aan. Hierbij willen we u informeren over de maatregelen die voor u van belang zijn voor als bezoeker van Sûnenz.

Restaurant
Eén van de maatregelen is dat alle horeca moet sluiten. Dit betekent dat er wijzigingen zijn ten aanzien van het restaurant. Bezoekers kunnen tot nader order geen gebruik maken van onze restauratieve voorzieningen. Er zijn een paar uitzonderingen. Deelnemers  van de fitnessgroep kunnen na de fitness les een kopje koffie drinken in het restaurant. En cliënten van Neibertilla kunnen in het restaurant ook koffie en thee drinken en hun maaltijd nuttigen.

Welkom bij Sûnenz
In de maatregelen wordt ook gesproken over de groepsgrootte. Dit heeft van invloed op de fitnesslessen. Daarom zijn we blij te kunnen melden dat de fitnesslessen gewoon door kunnen blijven gaan. We hebben de groepsgrootte aangepast, zodat we de 1.5 meter afstand goed kunnen borgen.

Gelukkig hebben de overige maatregelen geen directe invloed op uw bezoek aan Sûnenz en bent u van harte welkom. Overigens wel met de bestaande hygiëne maatregelen.

Hygiënemaatregelen RIVM

De geldende maatregelen met betrekking tot hygiëne en afstand vanuit de RIVM blijven onverminderd van kracht. Dus heel veel handen wassenafstand houden en niet op bezoek komen wanneer u klachten heeft. Wij doen daarbij een dringend beroep op uw eigen verantwoordelijkheid. We willen met elkaar heel graag Sûnenz open houden, maar dat vraagt wel een actieve bijdrage van iedereen!

Over de schrijver
Reactie plaatsen