Gezondheidsmarkt voor gezond en vitaal ouder worden in Dokkum
17 mei 2023 

Gezondheidsmarkt voor gezond en vitaal ouder worden in Dokkum


Op 14 juni a.s. organiseert Sûnenz i.s.m. Team FRL, Het Bolwerk en de gemeente Noardeast-Fryslân en Dantumadiel een gezondheidsmarkt in De Waadwente in Dokkum. Op deze gezondheidsmarkt komt u meer te weten over gezond en vitaal ouder worden in de regio Dokkum. Alles op de gezondheidsmarkt staat in teken van bewegen en gezonde voeding.

Datum: 14 juni 2023
Tijd: van 16.00 u tot 19.00 uur
Locatie: De Waadwente, Birdaarderstraatweg 68, 9101 DA Dokkum

Bewegen en gezonde voeding
Er zijn diverse organisaties aanwezig die u kunnen adviseren over het belang van (meer) bewegen en gezond ouder worden. U kunt kennis maken met het beweegaanbod in uw regio. Ook kunt u meer te weten te komen over het belang van gezonde voeding en informatie krijgen over de inname van voldoende voedingsstoffen die belangrijk zijn als u ouder wordt.

Krijg inzicht in uw conditie met de Fitwandeltest!
Ook kunt u zich aanmelden voor de Fitwandeltest. De wandeltest meet uw fitheid. De test bestaat uit verschillende onderdelen. Aan de hand van deze uitslag wordt uw fitheid berekend. Vervolgens krijgt u een persoonlijk gezondheidsadvies.

Aanmelden voor de Fitwandeltest
Aanmelden voor de Fitwandeltest kan via info@het-bolwerk.eu of 0519 - 29 22 23 (St. Het Bolwerk). U kunt uw voorkeurstijd aangeven. Ondanks dat wij ons best doen om u op dit tijdstip in te delen, kan het tijdstip waarop u de test wandelt hier van afwijken.

Over de schrijver
Reactie plaatsen