Online community

Achter de schermen zijn wij druk bezig met een nieuw project: de Sûnenz community! Daar willen wij jullie graag iets over vertellen, want we zijn razend enthousiast. En u hopelijk straks ook! 

De Sûnenz community is ons nieuwe online platform waar u straks een groot deel van ons activiteitenaanbod kunt vinden. Zo kunt u hier straks workshops volgen, video’s en exposities bekijken, u inschrijven voor onze activiteiten, met ons en andere gebruikers in contact komen en nog veel meer! Het is een plek waar we Samen Werken aan Gezondheid en waar we elkaar kunnen ontmoeten.

Ook onze fysiotherapeuten zijn enthousiast over dit project en hebben aan cliënten laten weten dat de Sûnenz community al online is te vinden. Oeps, foutje! Deze brief is iets te vroeg de deur uit gegaan en daarom bent u nu misschien druk op zoek binnen onze website, terwijl het platform nog niet online staat. U moet helaas nog even geduld hebben. Op dit moment zijn wij druk bezig met de laatste loodjes.

Zodra er meer informatie is over de Sûnenz community laten wij u dit zo snel mogelijk weten via al onze online kanalen. Mocht u voor nu vragen hebben, neem dan contact op via: info@sunenz.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen