Gezond zijn en blijven

Hoe vaak hoor je iemand niet zeggen 'als je maar gezond bent'. Zeker, dit is een grote en belangrijke waarde in het leven van mensen. Helaas is gezondheid niet iedereen gegeven. Op zo'n moment wordt het belangrijk om zo gezond mogelijk te blijven. En te leren om te gaan met de beperkingen die er kunnen zijn. Hier vind je veel activiteiten die je hierbij helpen.

Ook zul je ontdekken dat wij veel aandacht besteden aan preventie, aan een actieve levensstijl. Immers, wat je kunt voorkomen hoef je niet te genezen. Als we het hierover hebben stimuleren wij iedereen om elke dag in beweging te komen, gezond te eten en in contact te staan met anderen. Als plusje dagen we je uit om nieuwe dingen te ontdekken. Dat houdt ons fris en misschien wel jong.

Tips

Sûnenz Fitness
We hebben vele verschillende fitness- en beweeggroepen. Wil je flink aan de bak en je spierkracht verbeteren? Of wil je juist met behulp van je stoel aan de slag? Dat kan allemaal. Zo is er voor ieder wat wils.

Samen Gezond Spreekuur
Dennis, Sonja en Henriette kom je tegen tijdens dit spreekuur. Zij geven je net dat zetje in de rug om te gaan bewegen met anderen. Zij kunnen je ook in contact brengen met gelijkgestemden zodat je aansluiting vindt bij anderen.

Valpreventie
Veel mensen zijn bang om te vallen en zijn daardoor minder mobiel. Hoe begrijpelijk dit ook is, het is niet verstandig. Het is beter om je spieren te trainen en voldoende eiwitten te eten. Dit en meer leer je tijdens het valpreventieprogramma. Zo kan je veilig op stap en leuke activiteiten ondernemen. 

Meer aanbod

Bekijk ook ons aanbod bij de thema's:

Berichten over Gezond zijn en blijven:
Danslessen
1
Danslessen
Danslessen
Vallen voorkomen met OTAGO
0
Vallen voorkomen met OTAGO
Vallen voorkomen met OTAGO