Mentorschap Noord biedt steun

Wanneer je niet goed voor je zelf op kunt komen is het fijn om een mentor te hebben. Mentorschap Noord scholen en ondersteunen de mentoren zodat zij deze verantwoordelijke taak goed kunnen uitvoeren. Mentorschap vind je op het Winkelplein in Sûnenz.

Mentor zijn, een mooie en verantwoordelijke taak

De rechtbank benoemd een mentor. Dit geeft al aan dat dit een verantwoordelijke taak is. Je houdt je dan ook bezig met persoonlijke belangen van iemand anders. Ook ben je bevoegd om te bepalen welke zorg de ander krijgt. Je kan dan denken aan meerderjarigen die door hun ziekte of beperking moeilijk belangrijke beslissingen kunnen nemen. Voor hen is het moeilijk om regie en overzicht te houden als het gaat om gezondheid en behandeling. Een mentor helpt hen hierbij.

Mentorschap Noord zoekt regelmatig nieuwe mentoren. Het is immers belangrijke dat er goede match ontstaat. Als je belangstelling voor het mentorschap hebt kijk dan om de website www.mentorschapnoord.nl of neem contact op met coördinator Jannie Krol op  06 - 42 70 95 49.


Meer over ons Sûnenz Centrum

Je vindt ons centrum in Drachten aan de Burgemeester Wuiteweg 140b. We hebben het centrum opgedeeld in een aantal pleinen. Op elk plein vind je aanbod dat je helpt om zo goed en gezond mogelijk oud te worden. Denk bij voorbeeld aan de huisarts op het Gezondheidsplein, de muziektherapeut op het Behandelplein of het Kunstatelier op het Winkelplein. Alle bedrijven die je vindt in ons centrum noemen wij partners. Met hen werken wij samen aan gezondheid, aan die van jou en aan die van onszelf.

Samen richten wij ons op een actieve leefstijl. Wij hebben het dan over elke dag bewegen, gezond en bewust eten en die dingen doen waar je blij van wordt. Dit doen wij omdat dit een van de belangrijkste middelen is om gezondheidsproblemen die horen bij het ouder worden te voorkomen of uit te stellen. Al deze aspecten vind je terug in ons centrum. Omdat we dit alles onder een dak aanbieden, kunnen we gemakkelijk samen werken aan gezondheid.

Mentorschap Noord kan je vinden op ons Winkelplein.

Over de schrijver
Reactie plaatsen