DemenTalent zoekt vrijwilligers voor het voorjaarsklaar maken van de wandeltuin en kas
05 februari 2024 

DemenTalent zoekt vrijwilligers voor het voorjaarsklaar maken van de wandeltuin en kas

Op zaterdag 16 maart doet DemenTalent in Oosterwolde mee aan NLdoet. Zij zoeken vrijwilligers om de wandeltuin en kas van Stellinghaven voorjaarsklaar te maken. Je kunt de hele dag langskomen aan de Schapekamp in Oosterwolde om een handje te helpen.

Help ook mee!

DemenTalent zoekt passend vrijwilligerswerk voor mensen met dementie dat aansluit bij hun talenten en interesses. De heer Krol doet vrijwilligerswerk in de wandeltuin en kas van Stellinghaven Oosterwolde. DemenTalent zoekt vrijwilligers om de heer Krol te helpen bij het voorjaarsklaar maken van de tuin. Kom deze dag (of een halve dag) gezellig schoffelen, onkruid wieden, plantjes poten en nestkastjes maken. Dat kan de hele dag van 8.30u tot 17.00u. Je bent van harte welkom aan de Schapekamp!


Opgeven voor deze activiteiten kan via deze link!


Vrijwilligerswerk voor mensen met dementie

DemenTalent is een ontzettend mooie manier voor mensen met dementie om te blijven deelnemen aan de samenleving. “Dit past precies in mijn straatje,” vertelt de heer Krol. Hij werkte jarenlang als hovenier en zet zich -ondanks zijn dementie- tegenwoordig in bij het onderhouden van de prachtige tuin met kas van Stellinghaven Oosterwolde. Het werken in de tuin zorgt ervoor dat hij in beweging blijft en hij zijn eigen ‘ding’ heeft. Dat geeft hem een goed gevoel. “Ik doe er nog toe,” zegt hij.

Is dit ook iets voor u of iemand in uw omgeving? Kom langs op 16 maart a.s. en informeer naar de mogelijkheden! Meer informatie vindt u op www.sunenz.nl/dementalent.

Over de schrijver
Reactie plaatsen