Nieuws
Sûnenz
Nieuws
10/10/2023
1 min
0

Tuinman/vrouw voor wandeltuin Oosterwolde gezocht!

10/10/2023
1 min
0

Sûnenz / ZuidOOstZorg zoekt meerdere enthousiaste vrijwilligers met ‘groene vingers’ voor onze mooie wandeltuin met kas in hartje Oosterwolde.

Wat ga je doen?
Als vrijwilliger van de tuin en kas van woonzorgcentrum Stellinghaven help je iedere week een dagdeel om de wandeltuin te onderhouden. Hiervoor zoeken we meerdere vrijwilligers. De tuin bestaat uit een wandeltuin, een groentetuin, een pluktuin en een prachtige kas. Dit doe je niet alleen, maar samen met iemand die veel ervaring heeft met tuinieren, maar helaas wat beginnende geheugenproblemen ervaart. Voor deze meneer bent u een maatje en samen werken jullie in de tuin en ontvangen jullie bezoekers. Dat kunnen bewoners zijn van ZuidOostZorg Stellinghaven, maar ook groepen van de basisschool die meer willen weten over tuinieren. U bent daarnaast dus ook maatschappelijk betrokken.

Wij vragen:
Wij zoeken meerdere mensen met groene vingers en affiniteit met tuinieren, sociaal en geduldig. Je hoeft geen kennis te hebben van dementie, wel bereid zijn om je hierin te verdiepen door een aantal bijeenkomsten van DemenTalent bij te wonen (1-2 x per jaar een dagdeel).

Wij bieden:
- Een prachtige plek om te werken in een rustige omgeving middenin Oosterwolde.Goede begeleiding vanuit DemenTalent; wij komen langs en hebben regelmatig contact over hoe het gaat, we bieden u handvaten en trainingen. U levert een bijdrage aan mooi initiatief om mensen met dementie een plek te geven in de maatschappij.

- Goede begeleiding vanuit ZuidOostZorg Stellinghaven Oosterwolde, u hebt een vast aanspreekpunt.

- Tegemoetkoming in de reiskosten.

Meer weten of belangstelling?
Wil je meer informatie over de vacature of heb je belangstelling? Neem contact op met Ingrid Dijkstra, projectleider van DemenTalent,
via 06-831 773 51 of mail naar: i.dijkstra@sunenz.nl.

Meer over het project DemenTalent lees je op: www.sunenz.nl/dementalent
Meer over ZuidOostZorg Stellinghaven lees je op: Stellinghaven Oosterwolde › ZuidOostZorg

Reacties
Categorieën